LICHT VOOR DORDT

Licht voor elkaar

laat je buurt meegenieten

maak het licht voor elkaar

De donkere dagen voor Kerst breken aan. En door corona lijken die dagen misschien nog wel donkerder dan andere jaren. We missen vrienden en familie en het is nog afwachten of we deze Kerst samen kunnen zijn. Tijd voor wat licht voor elkaar. Geïnspireerd door de Berenjacht dit voorjaar, willen we mensen vragen hun huis extra te versieren in de aanloop naar Kerst. Zet iets moois voor je raam of in de tuin of ga helemaal los met een kerstthema. Op die manier zorgen we met elkaar voor licht in de wijk. Trots op het resultaat? Zet je adres op de kaart. De mooist versierde adressen krijgen bezoek van RTV Dordrecht.

Speciaal voor kinderen is er een bingokaart gemaakt, waarmee je door de wijk kunt wandelen op zoek naar versierde huizen en tuinen. Ook zijn er in sommige wijken aanvullende activiteiten bedacht om kerst te vieren met de buurt. Soms is er een prijs voor het mooist versierde huis in de wijk.

Een huis op de kaart zetten doe je door onder aan deze pagina je adres in te vullen. Verzin een naam voor je huis en een mooie omschrijving. Je kunt ook een foto toevoegen. Klik op ‘voeg toe’ en klaar ben je. Let erop dat je alleen je eigen huis kunt aanmelden. Het is niet de bedoeling om ongevraagd adressen toe te voegen.

bekijk hier welke adressen meedoen:

Doe ook mee! Versier je huis en zet het adres op de kaart!

Verzin een naam voor je versierde huis:
Vul hier het adres in of een GPS locatie:

Or right-click on the map and drag to add a marker

Omschrijf wat mensen kunnen verwachten:
Als je wilt kun je een foto toevoegen (max 150kb):
Vul alsjeblieft het veld in en bewijs dat je mens bent

Heb je per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd of zie je een fout op de kaart? Stuur even een seintje naar onze beheerder via admin@lichtvoordordt.nl en we halen de markering weg.