LICHT VOOR DORDT

Licht voor elkaar

dordrecht centrum

Actie rond de kerstdagen

Nu de jaarlijkse lichtjestocht niet door kan gaan met Kerst, willen we onze buurt op een andere manier in het licht zetten! 

Woon je in onze buurt?
Doe ook mee en versier je de ramen van je huis dit jaar extra feestelijk tussen 21 en 27 december! Voor het mooist versierde raam in de buurt is er een leuke prijs.

Heb je je raam mooi versierd en wil je meedingen met de buurtprijs? Zet je huis dan op de kaart van Licht voor Dordt. Hier kunnen adressen uit de hele stad aangemeld worden.

Een rondje langs de ramen doen?
Heb je zin om een gezellig rondje te doen langs mooi verlichte ramen? Loop of fiets dan op eigen gelegenheid door onze wijk! Iedereen uit de wijk en uit de stad is welkom. Voor kinderen is er een speciale bingokaart om allerlei dingen op de ramen te spotten.

Zo vieren we Kerst toch met elkaar.

Licht voor Elkaar is een initiatief van Buurtwerk Dordrecht
#Straatpraatje en de samenwerkende kerken in de wijk

kinderactiviteiten

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de geplande kinderactiviteiten helaas niet doorgaan.

De kinderen die zich al hadden opgegeven voor het knutselen en koekjes bakken, krijgen persoonlijk bericht.

Het rondje door de buurt met je bingokaart, kan natuurlijk nog wel. En wil je thuis iets knutselen, kijk dan eens bij de actie Post voor Dordt voor mooie kleurplaten om op te sturen naar de ouderen in onze zorgcentra. Een mooie zelfgemaakte kerstkaart voor het personeel is natuurlijk ook heel welkom. Of gewoon bij je buren door de bus!

Laten we met elkaar proberen er het beste van te maken.

Fijne feestdagen!

 

krijtjes