LICHT VOOR DORDT

Licht voor elkaar

dubbeldam

Wensboom bij de Wijnstok!

Hang jouw wens in de wensboom! Vanaf 13 december.

Deze advent staat er op het grasveldje naast de parkeerplaats van het kerkgebouw de Wijnstok een wensboom. In deze boom hangen ballen die gevuld kunnen worden met een kerstwens en versieringen.

Iedereen die dit wil kan vanaf zondag 13 december een bal uit de boom komen halen en deze vullen. Schrijf een mooie kerstwens op papier en stop deze in de kerstbal. Leuk zou zijn als de kerstbal ook nog wat versierd wordt. Zodra de kerstbal is gevuld mag deze terug in de boom worden gehangen.

Op de dag voor kerst, 24 december, kan iedereen een bal uit de boom halen en deze geven aan iemand die een bijzondere kerstwens kan gebruiken.

Wees creatief en verras iemand deze kerst met een speciale wens uit de wensboom!

Ga je mee op Sterrenjacht?

Speur mee naar de gele sterren voor de ramen in Dubbeldam!
Kruis elke ster die je gevonden hebt af op de bingokaart. Op de tweede pagina vind je ook een kaartje, zodat je weet in welk gebied je kunt zoeken.

Je kunt de Sterrenjacht doen van maandag 14 december t/m dinsdag 23 december.

Bingokaart vol?
Kom dan een presentje ophalen op woensdag 23 december tussen 15.00 – 17.00 uur op het kerkplein van ‘De Wijnstok’, Dubbelsteynlaan West 70. 
En neem je bingokaart mee!  

samen het kerstverhaal beleven?

LICHTJESTOCHT

Zaterdag 19 december tussen 17.00 en 19.00! 

In verband met corona gaat de normale, grote lichtjestocht niet door. 

Om de kinderen van onze kerk toch het kerstverhaal te kunnen laten zien en beleven, organiseren we een kleinere (corona-proof) lichtjestocht. 

Als gezin loop je een route langs verschillende voortuinen in Dubbeldam waar scènes uit het kerstverhaal te zien zullen zijn. 

Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 december op lichtjestochtdubbeldam@gmail.com 

Na 15 december ontvang je de starttijd en meer informatie over de route. 

Lopen jullie ook mee?