nieuwsberichten

Inzameling herenkleding voor de Kledingbank

DORDRECHT – De Kledingbank in Dordrecht komt structureel herenkleding tekort. Daarom begint een inzamelingsactie onder het motto: ,,Doneer ook herenkleding”. Marinka Put, medewerkster van de winkel Adam Brandstore (Bagijnhof 1) nam het initiatief in overleg met de Kledingbank. Vanaf vrijdag 13 november staat er een speciale container van de Kledingbank in haar winkel. Zo kan er toch kleding ingeleverd worden als de Kledingbank gesloten is.

>> Lees meer

Licht voor Dordt start campagne #kannogwel

Het coronahulp initiatief Licht voor Dordt start deze week een online campagne met de hashtag #kannogwel. Het is de bedoeling dat mensen de hashtag gebruiken op social media om activiteiten te delen die nog wel mogelijk zijn tijdens de gedeeltelijke lockdown en op die manier anderen te inspireren.

>> Lees meer

Vacature: co?rdinator Hulplijn Dordt

Word je blij van verbinden, hulpvragen matchen en co?rdineren in het sociale/informele domein? Je wordt aangenomen door de Stichting Hulplijn Dordt. Deze stichting wordt gedragen door 3 vrijwilligersorganisaties Stichting Present, Stichting HipHelpt, Stichting Netwerk Dordtse Helden. Vind je het leuk om te verbinden binnen het sociale/informele domein? Lees dan deze leuke vacature!

>> Lees meer
vrijwilligers van Licht voor Dordt pakken de gratis mondkapjes in

Gratis mondkapjes voor minima

Vanaf deze week worden gratis mondkapjes voor minima verspreidt. Dit gebeurt vanaf verschillende plekken in de wijken. Medewerkers en vrijwilligers brengen de mondkapjes zoveel mogelijk aan huis.

>> Lees meer

Doorstart Licht voor Dordt

DORDRECHT – Het corona hulpinitiatief Licht voor Dordt gaat na een aantal rustige maanden weer opschalen. ,,Gezien de opmars van de besmetting en de groeiende nood is het hard nodig dat Licht voor Dordt de komende weken en maanden weer maximaal inzetbaar wordt”, aldus woordvoerder Hans Berrevoets van het brede samenwerkingsverband.

>> Lees meer